Wenstlijst: item(s)

Er zijn nog geen items toegevoegd

Item toevoegen

Wij aanvaarden

Wij aanvaarden de Oudenaardebon en
de consumptie- EN maaltijdcheques van Monizze, Sodexo en Edenred!

 

 

Party service

Heeft u een feestje, communie, verjaardag of een andere gelegenheid?
Wijn- en fluitglazen zijn gratis ter beschikking!
De glazen worden geacht proper terug te keren.
Glasbreuk wordt aangerekend.

 
U geniet tevens van een terugnameservice.
Enkel de verbruikte flessen worden aangerekend.

 

Wij verhuren ook partytafels en frigo's:

Verhuur frigo: € 25
Verhuur partytafel met hoes: € 10

(verhuur = enkel bij afname van onze wijnen)

Geschenken en Kadobon

Verjaardagen, moederdag, vaderdag, Valentijn, pensioen, huwelijk ...  De zoektocht naar dat ene geschikte cadeau bezorgt iedereen wel eens wat frustraties... We willen er namelijk wel zeker van zijn dat we het perfecte presentje geven. Vragen zoals 'heeft hij dit al?', 'vindt zij dat wel leuk?' of 'moeten we toch niet die andere nemen?' spoken regelmatig door ons hoofd tijdens deze zoektocht.

Alles wat in onze winkel verkrijgbaar is, kan je samenstellen. In eender welke prijsklasse. Maak dus gerust zelf een keuze uit ons ruim assortiment, wij zorgen ervoor dat u een prachtpakket kunt afgeven.

Serveertemperatuur

Een goede serveertemperatuur is het begin van elk goed glas wijn. Of dit nu een mousserende of een stille wijn is. "Meten is weten", dit wil zeggen dat er niet met de "natte" vinger kan geschat worden welke temperatuur de wijn heeft. Het beste is natuurlijk te meten met een wijnthermometer.

Een fles mousserende wijn koel je het allerbest in een emmer met ijs en gevuld met water. Na een 30-tal minuten zal dit opperbest zijn. Witte wijn moet ook koel zijn, maar niet 'te koud'. Een te koude wijn heeft te veel zuren, weinig smaak en zo goed als geen geur. Een op temperatuur geserveerde wijn geeft ten volle al zijn aroma's en smaak vrij. Rode wijn wordt meestal te warm geserveerd. Schenk rode wijn aan 16-18°C. Na enige tijd zal de wijn de kamertemperatuur aannemen.